Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözlünk a Kolokolonál!

"Ahol a kifinomult stílus és a prémium minőség találkozik"

Kezdetek és Célok

Büszkén mutatjuk be cégünk történetét, ahol a magyar vállalkozói szellem és a bőrdíszművesség művészete találkozik. A KOLOKOLO márkát 2011-ben alapítottuk és azóta szenvedéllyel és elkötelezettséggel készítjük a bőr táskákat, pénztárcákat és kiegészítőket. Képzett szakemberekből álló kis csapatunk már szinte családdá forrt össze. Bőrdíszműves műhelyünk Budapesten található. Itt történik a teljes kivitelezés, egészen a tervezéstől a gyártásig. Minden munkafolyamatot mi magunk végzünk és valósítunk meg. Friss és piacbarát szemlélettel igyekszünk olyan termékeket gyártani, amely széles vásárlói igényt elégítenek ki. 


Termékeink

A Kolokolo táskák és kiegészítők legfőbb jellemzője az elegancia, minőség és a nőies letisztult vonalvezetés. Minden nőnek szüksége van egy olyan táskára, amelyet e szimbólumok jellemeznek. Az általunk készített női bőrtáskák és bőr pénztárcák nem csupán termékek, hanem egy életstílus kifejezései. Minden egyes darabot odaadással, precizitással és a legkiválóbb minőségű bőrből készítünk. Az elkötelezettségünk a kifinomult, nőies vonalvezetés mellett olyan termékeket eredményez, amelyek nem csupán divatosak, de a funkcionalitás és a tartósság terén is kiemelkedőek. Minden egyes termék hosszú tervezési munkálaton esik át, mire az a polcokra, és onnan a vásárló kezébe kerül. 

Miért válassz Kolokolo terméket?

  • Prémium minőségű táskák és kiegészítők
  • Legkiválóbb bőrrel és kellékekkel dolgozunk
  • Tartósság, ezáltal hosszú ideig társad lesz a mindennapokban
  • Egyedi, stílusos dizájn
  • Letisztult nőies vonalvezetés
  • Termékeinkre fél éves garanciát vállalunk

Amennyiben további kérdésed merülne fel, vagy csak szeretnél többet tudni rólunk, keress minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén.

Köszönjük érdeklődèsed vállalkozásunk iránt!

A Kolokolo Csapata