Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tervező bemutatkozása

Németh Andrea vagyok a Kolokolo táskák és kiegészítők tervezője. Több éve már, hogy a cégnél dolgozom, és számomra mindig is fontos volt a márka fejlődése és népszerűsítése. Az eredeti szakmám ruhaipari technikus, ami valljuk be teljesen különbözik a táska készítés világától. Az évek alatt viszont rengeteget tanultam és hát rám „ragadt” némi tudás. Nagyon sok segítséget kapok ehhez a projekthez, több munkatársammal is együtt dolgozunk a műhelyben. Az együttműködés és a kreatív csapatmunka elengedhetetlen volt ahhoz, hogy megújítsuk a Kolokolo márkát, amit ma ismernek és szeretnek az emberek. Kezdetekben, amikor csatlakoztam a projekthez, az akkori termékek stílusa nem igazán volt az, ami hozzám közel állt és kifejezte volna amit képviselni szerettem volna.  A továbbiakban pedig szabad kezet kaptam a márka átalakításában és az új irány meghatározásában.

A Kolokolo márka megújítása egy izgalmas és inspiráló utazás volt. Szerettem volna egy olyan stílust létrehozni, ami tükrözi az eleganciát, nőiességet és a minőséget, amit a továbbiakban képviselni tudunk. A korábbi termékpalettán olyan táska fazonok is szerepelnek, amiket a mai napig büszkén gyártunk, mert azok a vásárlók kedvenceivé váltak. Az egyik ilyen fazonunk aSoft táska is. Inspirációként pedig gyakran nosztalgiázom régi kollekciónk katalógusaiban, hogy azokat miként lehetne egy új „bőrben” ismét beépíteni a termékeink közé.

Az új kollekcióval büszkék vagyunk arra, amit elértünk. Minden egyes KOLOKOLO táska, amivel megjelentünk a piacon, egy kis részletét hordozza az álmunknak és a szenvedélyünknek, hogy a legjobbat nyújtsuk a vásárlóinknak. A jövőben az a legfőbb célunk, hogy tovább bővítsük a termékpalettát, hogy vásárlóink több fazon közül tudjanak majd választani. Nagyon szeretnénk visszahozni a férfi kollekciót is, és ezáltal visszacsábítani az erősebbik nemet a vásárlóink közé. 

Köszönöm, hogy elolvastad bemutatkozásomat, és várom, hogy további izgalmas részleteket és történeteket osszak meg veletek a Kolokolo márkával kapcsolatban.

Köszönettel,  heart

Andrea